استفاده از شکلات تابلرون اصل در نوعی شکر ارگانیک

هرچه شکلات تابلرون اصل تیره‌تر باشد، غلظت کاکائو بیشتر می‌شود و از نظر تئوری، سطح آنتی‌اکسیدان بالاتری دارد.

با این حال، بسته به برند و نوع انتخابی شما، مواد مغذی در بین شکلات های موجود در بازار بسیار متفاوت است.

پس از لیست فواید سلامتی، چرا یک تکه شکلات تلخ نخورید و از آن لذت ببرید؟ به یاد داشته باشید، هر چه تیره تر، بهتر!

آیا می دانید در آلبانی در سال چقدر شکلات مصرف می شود و از کجا می آید؟

آمار گمرک نشان می دهد که واردات شکلات و محصولات آن در سال 1396 به حدود 3.2 میلیون کیلوگرم یا حدود 13 میلیون دلار رسیده است.

پس از افزایش قابل توجه در دوره 2014-2016 و رسیدن به سطح رکورد، واردات شکلات در سال 2017 مجدداً 27 درصد به صورت سالانه کاهش یافت.

بخش قابل توجهی از واردات شکلات و فرآورده های آن را خامه شکلاتی تشکیل می دهد که مصرف آن در آلبانی کاملاً انجام می شود که البته به دلیل استفاده از روغن پالم توصیه نمی شود.

واردات وزن اصلی را به خود اختصاص می دهد، در حالی که تولید داخلی شکلات غیررسمی، پراکنده است (کارخانه بزرگی وجود ندارد) و عملاً غیرقابل اندازه گیری است.

شکلات

بر اساس داده‌های واردات و جمعیت، محاسبات «مانیتور» نشان می‌دهد که مصرف سرانه شکلات در سال 2017 حدود 1.1 کیلوگرم در سال بوده است که نسبت به مصرف سرانه 1.5 درصدی در سال 2016 کاهش چشمگیری داشته است.

کشور اصلی که شکلات و سایر محصولات حاوی کاکائو از آن وارد می شود، لهستان است که 21 درصد از کل واردات از آن وارد می شود، پس از آن یونان (20 درصد) و آلمان و ایتالیا هر کدام با 19 درصد قرار دارند.

مصرف شکلات در ما در مقایسه با کشورهای دیگر، به ویژه کشورهایی که به تولید محصول شیرین معروف هستند، بسیار کمتر است.

بر اساس داده ها، بزرگترین مصرف کننده شکلات در جهان، سوئیس است که سرانه آن نزدیک به 9 کیلوگرم در سال است.

سوئیس به خاطر شکلات های استثنایی اش معروف است.

در مغازه‌های فرودگاهی، شکلات‌های سوئیسی همیشه در قفسه‌ها هستند و جای تعجب نیست که سوئدی‌ها بیش از هر کشور دیگری در جهان سرانه این محصول را مصرف می‌کنند.

همسایگان آلمان نیز به شکلات با مصرف سرانه 8.4 کیلوگرم معتاد هستند.

حتی در ایالات متحده آمریکا نیز مصرف نسبتاً بالا باقی مانده است و سرانه آن 5.5 کیلوگرم است.

کشورهایی که کمتر از شکلات استفاده می کنند، کشورهای آسیایی هستند، در حالی که در چین، مصرف سرانه در سال 2015 تنها 200 گرم بوده است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.