سیب (صرف نظر از تنوع و رنگ آن) یک میان وعده سالم ایده آل برای مدرسه، اداره، دانشگاه یا هر جایی که می رویم است.
حاوی پکتین است که یک فیبر محلول است که حجم مدفوع را افزایش می دهد و انتقال روده را بهبود می بخشد.
اما سیب همچنین حاوی فیبر نامحلول در پوست خود است.
سیب قرمز صادراتی از فروش بالایی برخوردار است.
بنابراین در موارد اسهال مصرف آن به صورت پوره یا رنده شده و در موارد یبوست بهتر است به صورت خام و با پوست مصرف شود.
این میوه همچنین به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی خود برجسته است زیرا سرشار از مواد شیمیایی گیاهی مانند کاتچین یا کورستین است که از پیری زودرس سلول ها جلوگیری می کند و همچنین به کاهش سطح قند خون کمک می کند و آن را به میوه ای تبدیل می کند که برای دیابتی ها توصیه می شود.
سیب ادرارآور است و محتوای پتاسیم آن به تعادل آب کمک می کند، به کاهش تجمع مایعات کمک می کند و به کنترل سطح فشار خون کمک می کند.
برای دستگاه گوارش مفید است
خاصیت پیشگیری کننده آن در برابر برخی بیماری های قلبی عروقی و گوارشی از یک طرف به دلیل وجود هیستیدین در آن است که در موارد گاستریت مفید است.
و از طرف دیگر، به لطف محتوای متیونین موجود در آن، که به حذف کلسترول بد کمک می کند.
برخی از متخصصان آن را به عنوان یک خمیر دندان طبیعی توصیف می کنند، زیرا وقتی فیبر آن همراه با نیروی نیش خورده می شود، باعث کشش و پاک کنندگی باقی مانده های غذا می شود.
یکی دیگر از محبوب ترین خواص سیب، ظرفیت سیر کنندگی آن و محتوای اسید تارتاریک و مالیک آن است که به هضم بهتر چربی ها کمک می کند.
همچنین سرشار از تانن است که قابض و ضد التهاب است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.