اکثر آجیل ها دارای چربی های سالم و غیر اشباع در هر دو شکل تک غیراشباع و چند غیر اشباع هستند.
تحقیقات نشان داده است که افزایش مصرف اسیدهای چرب غیراشباع می تواند به کاهش کلسترول بد LDL کمک کند که به نوبه خود خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد.
خرید و فروش آجیل در فاروج بسیار بالا رفته است.
اسیدهای چرب امگا 3
علاوه بر داشتن سطوح بالای چربی های اشباع نشده، بسیاری از آجیل ها به طور خاص سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 هستند که به پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی کمک می کند.
اسیدهای چرب امگا 3 نیز در بسیاری از انواع ماهی های اعماق دریا مانند سالمون و تن به وفور یافت می شود، اما آجیل یکی از بهترین منابع گیاهی برای یافتن آنهاست.
ویتامین E
ویتامین E یکی از چهار ویتامین محلول در چربی است (سه ویتامین دیگر ویتامین های A، D و K هستند)، بنابراین محتوای چربی موجود در آجیل را کاملاً تکمیل می کند.
برخی تحقیقات نشان دادهاند که ویتامین E ممکن است به توقف ایجاد پلاک در شریانها کمک کند، که میتواند آنها را باریک کند و منجر به بیماری عروق کرونر یا حمله قلبی شود.
فیبر
آجیل نیروگاه های فیبر هستند.
تنها یک اونس بادام حاوی 3.5 گرم فیبر است که حدود 14 درصد از نیاز روزانه توصیه شده را تشکیل می دهد.
فیبر نقش زیادی در کاهش کلسترول دارد و به جلوگیری از افزایش قند بعد از وعده های غذایی بزرگ کمک می کند.
همچنین باعث می شود زودتر و برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید، به این معنی که تمایل کمتری به پرخوری خواهید داشت.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.