تحقیقات نشان می دهد که جایگزینی غذاهای غنی از کربوهیدرات با لوبیا قرمز به کاهش سطح گلوکز خون پس از غذا کمک می کند.
این نتیجه مطالعه بر روی شرکت کنندگان دیابتی و غیر دیابتی بود.
لوبیا قرمز در بازار فروش بالایی دارد.
علاوه بر این، مصرف لوبیا می تواند منجر به کاهش قابل توجه ابتلا به دیابت در سنین پایین شود.
متابولیسم را تنظیم می کند
متابولیسم واکنش شیمیایی در سلول های بدن است.
پروتئین های خاص به کنترل این واکنش ها کمک می کنند.
به عنوان مثال، غذایی که می خورید را به انرژی تبدیل می کند، که به شما امکان می دهد همه چیز را از حرکت تا تفکر و رشد انجام دهید.
لوبیا با تنظیم میزان گلیسمی خون، سوخت و ساز بدن را به میزان قابل توجهی تنظیم می کند.
همچنین، وجود فیبر در لوبیا چشم بلبلی باعث افزایش متابولیسم سالم می شود .
تنظیم کننده سلامت قلب است
تحقیقات نشان می دهد که مصرف منظم لوبیا قرمز ممکن است به کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی کمک کند.
این به دلیل خاصیت هیپوکلسترولمی لوبیا است.
هنگامی که از لوبیا به عنوان جایگزین گوشت استفاده می شود، بسیار مفید است.
تحقیقات استرالیایی نشان می دهد که مصرف منظم لوبیا قرمز منجر به کاهش کلسترول LDL می شود که اساساً سلامت کلی قلب را بهبود می بخشد.
علاوه بر این، لوبیا قرمز حاوی چربی اشباع کمتر و مقادیر زیادی پروتئین است که به سلامت قلب کمک می کند.
علاوه بر این، پتاسیم موجود در لوبیا با تقویت عملکرد بهتر عضلات در قلب به سلامت قلب کمک می کند.
یک مطالعه نشان می دهد که مصرف منظم لوبیا قرمز با استفاده از مکانیسم مشابهی خطر ابتلا به پولیپ کولورکتال را کاهش می دهد.
علاوه بر این، مطالعه دیگری نشان می دهد که مصرف لوبیا قرمز ممکن است خطر ابتلا به سرطان پانکراس را کاهش دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.