پسته پوست قرمز چه نوع پسته ای است؟ و خواص آن چیست؟
پسته دانه روغنی است که با سایر میوه ها مانند بادام، شاه بلوط و گردو هم خانواده است.
منشأ آن از آسیای جنوب شرقی است و نام آن نه تنها به میوه، بلکه به درختی نیز اشاره دارد که ارتفاع آن بین 5 تا 7 متر است.
رنگ سبز و بنفش مشخص پسته حاصل وجود لوتئین و آنتوسیانین در ترکیب غذا است.
فواید پسته پوست قرمز:
سرشار از فیبر است.
بر سلامت چشم تاثیر می گذارد.
منبع مواد مغذی مهم.
به کنترل سطح گلوکز خون کمک می کند.
دارای غلظت بالایی از آنتی اکسیدان است.
به کنترل وزن کمک می کند و باعث سیری می شود.
سرشار از فیبر است: پسته نیز به دلیل غلظت بالای فیبر، غذای بسیار سالمی برای روده است. یک وعده تقریباً 30 گرمی، 3 گرم فیبر غذایی یا تقریباً 12 درصد از توصیه روزانه را فراهم می کند.
بر سلامت چشم تأثیر می گذارد: وجود لوتئین برای بینایی و سلامت پوست مهم است. شبکیه دارای غلظت بالایی از لوتئین و زآگزانتین است، کاروتنوئیدهایی که در محافظت از چشم نقش دارند.
و لوتئین می تواند از آسیب UV به پوست جلوگیری کند.
منبع مواد مغذی مهم: پسته دارای مشخصات اسیدهای چرب مفید برای سلامت قلب و عروق و همچنین پروتئین، فیبر، پتاسیم، منیزیم، ویتامین K و مواد شیمیایی گیاهی متعددی است.
در میان آجیل، پسته حاوی بالاترین میزان پتاسیم، y-توکوفرول، فیتواسترول ها و کاروتنوئیدها است.
به کنترل سطح گلوکز خون کمک می کند: افزودن پسته به وعده های غذایی با گلیسمی بالا می تواند پاسخ گلیسمی بعد از غذا را کاهش دهد.
تحقیقات نشان می دهد که مشخصات مواد مغذی پسته از جمله پروتئین، چربی های سالم و فیبر می تواند به کنترل قند خون کمک کند.
دارای غلظت بالایی از آنتی اکسیدان ها است: مطالعات نشان می دهد که پسته به فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی، کنترل قند خون و عملکرد اندوتلیال کمک می کند.
مصرف آن در حد اعتدال، به دلیل تأثیری که در حفظ سیری دارد، به کنترل وزن نیز کمک می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.