یک دستگاه تهویه مطبوع خراب طول کشید تا تام بولینگ بفهمد پس از تقریباً هشت ماه شکست چگونه ماهی استوایی صورتی مایل به زرد معروف به آنتیاس لکه دار را پرورش دهد.
بولینگ یک پرورش دهنده ماهی زینتی گوشت شترمرغ مستقر در پالائو، ماهی را در آب خنک نگه می داشت.
سعی می کرد دمایی را که موجودات اعماق آب در آن یافت می شوند تکرار کند.
اما وقتی کولر گازی شکست دمای آب در طول شب چند درجه افزایش یافت. نتایج شگفت انگیز بولینگ گفت: “آنها شروع به تخم ریزی کردند آنها دیوانه شدند و همه جا تخم گذاشتند.”
کارشناسان دمای آب را سرهم می کنند لباس منشی بیمارستان چراغ ها را به هم می زنند و مخلوط های مختلفی از ذرات میکروسکوپی غذا را امتحان می کنند.
به این امید که در شرایط خاص و عجیبی اتفاق بیفتند که الهام بخش پرورش ماهیان زینتی باشد.
کارشناسان امیدوارند تجارت ماهی های آکواریومی را از ماهی های صید شده وحشی که اغلب با سمومی که می تواند به اکوسیستم مرجانی آسیب می زند صید شود، هدایت کنند.
بیشتر میلیون ها ماهی پر زرق و برق که در اطراف آکواریوم های آب شور در ایالات متحده، اروپا، چین و جاهای دیگر پرتاب می شوند از صخره های مرجانی فیلیپین، اندونزی و سایر کشورهای گرمسیری گرفته شده اند.
تله گذاران اغلب آنها را با استفاده از مواد شیمیایی مانند سیانید لژ کفش بیهوش می کنند.
آنها سپس به واسطهها منتقل میشوند و سپس به سرتاسر جهان پرواز میکنند و به آکواریومهای خانهها، مراکز خرید، رستورانها و دفاتر پزشکی ختم میشوند. کارشناسان تخمین می زنند درصدهای زیادی ماهی زینتی در راه می میرند.
بخشی از مشکل: تنها حدود 4 درصد از ماهیهای آکواریومی آب شور را میتوان در اسارت پرورش داد عمدتاً به این دلیل که بسیاری از آنها چرخههای تولیدمثلی پیچیده و مراحل اولیه زندگی ظریفی دارند که گاهی اوقات به شرایط مرموزی نیاز دارد که دانشمندان و پرورشدهندگان برای تکثیر آن تلاش میکنند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.